Kosár - 0 Ft

A bevásárlókosara üres.

SZÜLETÉSTŐL SZÜLETÉSNAPIG

Szerző: Havas Dóra

Kiadó: Boook Kiadó
ISBN: 9789638938275

Elérhetőség: Készleten

3990 Ft

AZ ELSŐ 12 HÓNAP ÉTRENDJE

Egy kisbaba érkezése mindig sok kérdést vet fel a szülőkben – ezek között is a legkínzóbbak a baba étrendjével kapcsolatos aggodalmak.

Mikor és mivel kezdjük a hozzátáplálást? Hogyan vezessük be az új ízeket? Milyen tortát süssünk az első születésnapra? Hogyan előzhetjük meg az elhízást és a táplálékallergiát?

Havas Dóra két gyermekes családanya legújabb szakácskönyvében a csecsemők hozzátáplálásával ismertetjük meg a kismamákat.

A csecsemők 4. és 12. hónapja közötti időszak táplálása nagyon fontos és kérdésekkel teli időszak.

Általános a tanácstalanság azzal kapcsolatban,hogy mit szabad adni a gyermeknek, milyen ételeket kell mellőzni például a későbbi allergia kialakulásának elkerülése érdekében, és mivel dobhatjuk fel az unalmas étrendet.

Ezek, és sok más kérdés megválaszolásában segít egy gyermekorvos, védőnő és dietetikus. Szakmai értékelésük, véleményük támasztja alá a szakácskönyvben található ízletes, egészséges, és ami a fő: hazai viszonyokra, beszerezhető alapanyagokra szabott receptek sorát, melyeketa a Lila fügéhez méltó ízléses képek kísérnek végig.

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről!

SZÜLETÉSTŐL SZÜLETÉSNAPIG

Részletek

Havas Dóra, aki kisgyermekes anyukaként maga is gyakran szembesült a fenti aggodalmakkal, második kötetével, melyet gyermekorvosi és dietetikusi közreműködéssel, de döntően saját tapasztalatai alapján írt meg, az a célja, hogy bebizonyítsa: a bébiételek is lehetnek fantáziadúsak, izgalmasak és érdekesek.

Ennek érdekében 160 oldalon és 114 recepten keresztül, a baba fejlődését hónapról hónapra kísérve mutatja be, milyen alapanyagot mikor és milyen formában kezdhetünk adni gyermekünknek, hogyan építhetők egymásra az egyes ételek, és hogyan vezethetünk be új ízeket a baba étrendjébe.

A rendkívül informatív, dietetikusi közreműködéssel írt bevezetőt követően a szerző négy nagy fejezeten keresztül jut el az első valódi ételtől: az almapéptől az első születésnapi tortáig, amely garantáltan nem csak a baba kedvence lesz.

A kötet receptjeit a szerző saját fotói illusztrálják, míg a róla és a gyerekekről készült képeket a szerző férje készítette. A recepteket kedves rajzocskák és hasznos táblázatok egészítik ki.

  1. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről!

OSSZA MEG A VÉLÉMÉNYÉT MINDENKIVEL!

Írja le saját véleményét!

Ön éppen ezt véleményezi: SZÜLETÉSTŐL SZÜLETÉSNAPIG