Kosár - 0 Ft

A bevásárlókosara üres.

Fizetés és szállítás

Fizetés és szállítás

 

Fizetés

 

A Book Bistro oldalon megvásárolt termékek kifizetése az alábbi módokon történhet:

  • utánvéttel: plusz költsége 400 Ft

Ha nem szeretne átutalással bajlódni, vagy nincsen bankszámlája, választhatja az utánvétet is, melyet a futárnál fizethet ki. Az utánvétnek plusz költsége van a szállításon kívül, melynek költsége 400 Ft.

 

  • internetes utalással előre: a Freetime Communications Kft. 10401048-50504855-50491003 bankszámlasszámra

 

Lehetősége van a Book Bistro számlájára közvetlenül is utalni. Ebben az esetben kérjük, tüntesse fel rendelésének számát a megjegyzések rovatban. A Bookbistro.hu internetes oldalon kiválasztott termékek végösszegét saját bankján keresztül közvetlenül egyenlítheti ki.

 

A megrendelt termékek házhoz szállítását futárral kérheti. Ebben az esetben a megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költséget utólag, a csomag átvételekor készpénzben a futárnak, vagy internetes utalás esetén a rendelés leadásakor előre kell kifizetnie.

Személyes átvétel esetén kizárólag készpénzes fizetés lehetséges.

 Szállítás


A kiválasztott termékek átvétele legkorábban a megrendelést követő 3-5. munkanapon lehetséges.

 

A megrendelt termékek kiszállítása az alábbi lehetőség közül választható:

  • Személyes átvét munkanapokon, munkaidőpont előzetes telefonos-egyeztetés szerint itt: 1097 Budapest, Vaskapu u. 10-14. C épület. Egyeztetni lehet a +36 20 9585 008-as telefonszámon. Ebben az esetben akár 3 munkanapon belül is lehetséges a termékek átvétele.
  • Futárszolgálattal a BM Futárszolgálaton keresztül: az egész ország területén lehetőség van a megrendelt termékek személyes kiszállítására. Költsége egységesen: 990 Ft. 9000 Ft feletti rendelés esetén pedig ingyenes. A szállítás időpontjáról előzetes tájékoztatást kap.

 

Szeretnénk komfortossá tenni a kiválasztott könyvek, DVD-k, Bluray-ek kézhezvételét, ezért lehetősége van több szállítási és számlázási cím tárolására. Így akár egyenesen otthonába vagy a munkahelyére is kérheti a küldeményeket. Ha nem tudja átvenni a küldeményt, megadhatja a szomszédjának az adatait, vagy egy barátjának, esetleg kollégájának. Ebben az esetben, kérjük, előre értesítse őt, hogy a csomag tényleg célba érjen.


A futár mindent meg fog tenni, hogy a küldemény célhoz érjen. Ha elsőre nem sikerül, akkor megpróbálja egy második alkalommal is, és igyekszik felvenni Önnel a kapcsolatot, hogy a kézbesítés megvalósuljon.

 

Amenyiben azt tapasztalja, hogy a futár nem tett meg minden tőle telhetőt, vagy nem volt kellőképpen udvarias, kérjük, írjon nekünk a rendelésszám megjelölésével a kapcsolat@bookbistro.hu címre.