Kosár - 0 Ft

A bevásárlókosara üres.

Mezzo Kuzin: Toszkán konyhától a burgerig

Októberben az olasz régiók közül a toszkán konyha mutatkozik be, főszerepbe kerülnek a húsok, a rakott ételek, a Monarchia ízei. Lesz Burger est és a Brót pékséggel Csák László a Villa Bagatelle pékje megmutatja a hamburgerzsömle, kecskesajtos vajas kifli, chabatta készítését. De akár édes és sós palacsintákkal bíbelődve is érdemes eltölteni itt egy estét. Minden napra jut egy kulináris élmény. Természetesen októberben a sütőtök is a sütőbe kerül egy estére.

 


Ezt írják magukról:

„A Mezzo unokatestvére így egy lakáskonyha lett, ahol profik és kezdők, gourmet és házias ételek kedvelői, bor ínyencek és édesszájúak interaktív módon tanulhatnak. Van, aki csak nézni szereti, ahogy készülnek az ételek, van, aki kanalat ragad. Van, aki szívesebben jön ide a barátaival hétvégén, mert nem neki kell majd mosogatnia és a barátaitól sem kell sokáig távol maradnia. Van, aki együtt főz barátaival, van, aki a főnökeivel, van aki itt ismeri meg leendő barátait.


A lakáskonyha a társasági élet új színfoltja lett, trend lett a főzni tanulás vagy az intim körben való vacsorázás, kis konyhai túrával elegyítve.Miben lesz mégis a Mezzo Kuzin más? Széles körben próbáltuk ki a hazai kínálatot, és azt tapasztaltuk, hogy a magas konyhai minőséghez ritkán társul a lakberendezés és eszközhasználat hasonló kifinomultsága. Voltunk lepukkant bérház gangos lakásában, ettünk szedett-vedett evőeszközökkel, főztünk diszkrét nájlonstanyiszliben tárolt porcukorral, persze akadt jó példa is.Mi szeretnénk a konyhát a benne készült termékek profizmusával körbevenni. Így a Poggenpohl konyha lenyűgöző szépségét, a kifinomult Küppersbush gépek egészítik majd ki, a homokszín és a padlizsán színvilágot a Dekor Classic tapétái és textiljei teremtik meg, amelyek exkluzív kiegészítői a Solinfo lámpái.

A Mezzo Kuzin egy életérzést közvetít, a színek, a formák az illatok és az ízek harmóniájáét.”

 

 

További információ:

Mezzo Kuzin

www.mezzokuzin.hu