Kosár - 0 Ft

A bevásárlókosara üres.

Megnyitottunk!

A Book Bistro online gasztrokönyvesbolt. A szakácskönyvek mellett kulináris regényekkel, szakácsfilmekkel, gasztroprogramokkal és ínyenc tanfolyamokkal, a mi válogatásunkban! Lehetőség szerint idényjelleggel, primőr áruval!:)

 

Imádjuk a gasztronómiát, az ínycsiklandó és szép ételeket, a róluk készülő könyveket, képeket, filmeket és mindenkit, aki szeret rajongani mindenért, ami gasztro. Szereti szagolni, birtokolni, fogni, nézni, érezni! Mi ilyenek vagyunk, ezért valósítottuk meg egyik gasztrovágyunkat, és hoztuk létre a Book Bistrót.

 

Szeretnénk, ha olyan emberek járnának - akár csak virtuálisan is - hozzánk, akik hasonlóan éreznek, és ízig-vérig élvezik a gasztronómiát.

 

Összeválogattuk a legjobb és Magyarországon elérhető magyar és angol nyelvű gasztrokönyveket, kulináris filmeket, gasztroprogramokat és tanfolyamokat is ajánlunk.

 

Ha valamit nem talál meg nálunk, de nagyon szeretné, írjon nekünk a kapcsolat@bookbistro.hu címre, megpróbáljuk beszerezni.

 

Érdemes hozzánk rendszeresen benézni, keresgélni, nézelődni, lapozgatni, na és persze fogyasztani, ha tetszik, mert folyamatosan bővül az "étlap", és igyekszünk gasztroaktuálisak lenni!

 

 

 

 

Veronika és Krisztián