Kosár - 0 Ft

A bevásárlókosara üres.

Könyv

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Rács  Lista 

1-10-ig Össz.: 333

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. A MAGYAR GASZTRONÓMIAI ÉS BORÁSZATI IRODALOM BIBLIOGRÁFIÁJA 1695-1950Részletek

  A MAGYAR GASZTRONÓMIAI ÉS BORÁSZATI IRODALOM BIBLIOGRÁFIÁJA 1695-1950

  Ár:
  3900 Ft

  Ez a több évig készült bibliográfia a szerző antikvárius és gyűjtő barátainak köszönhető, mert olyan sokszor noszogatták az összeállítására, hogy végül elkészítette.

  Az összeállításnál az antikváriusi és gyűjtői szempontokat vettem figyelembe, ismerve azok keresési igényeit és szokásait.

  További információk
 2. 100 EGÉSZSÉGES ÉTEL KISMAMÁKNAKRészletek

  100 EGÉSZSÉGES ÉTEL KISMAMÁKNAK

  Ár:
  4980 Ft

  A kötet a legújabb kutatási eredményekre alapozva sorra rombolja le az ételekkel kapcsolatos tévhiteket és számos meglepő információval szolgál.

  A neves szerzők élvezetes stílusban, nagy szakértelemmel adnak tanácsokat az egészségtudatos kismamák helyes táplálkozásához, amely felkészíti szervezetüket a könnyebb szülésre, a sikeres szoptatásra, de megelőzheti a reggeli émelygést vagy a terhességi csíkok kialakulását is.

  Egy ilyen nagyszerű kézikönyvvel gyerekjáték a kismamák étrendjének összeállítása!

  További információk
 3. 100% SIKER 100% ÉLVEZET - KOKTÉLOKRészletek

  100% SIKER 100% ÉLVEZET - KOKTÉLOK

  Ár:
  1990 Ft
  A Larousse koktélkönyve azoknak, akik nemcsak keverve szeretik. További információk
 4. 100% SIKER 100% ÉLVEZET - KÖNNYŰ ÉTELEKRészletek

  100% SIKER 100% ÉLVEZET - KÖNNYŰ ÉTELEK

  Ár:
  1990 Ft
  A világ leghíresebb konyhája a francia - mélyen hagyományos és szüntelenül újító. Ismerjük meg a francia konyha titkait a leghitelesebb forrásból, a Larousse sorozatából, és főzzünk pompás ételeket, mindenki örömére! További információk
 5. 100% SIKER 100% ÉLVEZET - LEVESEKRészletek

  100% SIKER 100% ÉLVEZET - LEVESEK

  Ár:
  1990 Ft
  A világ leghíresebb konyhája a francia - mélyen hagyományos és szüntelenül újító. Ismerjük meg a francia konyha titkait a leghitelesebb forrásból, a Larousse sorozatából, és főzzünk pompás ételeket, mindenki örömére! További információk
 6. 1001 ÉTEL - AMIT MEG KELL KÓSTOLNOD, MIELŐTT MEGHALSZRészletek

  1001 ÉTEL - AMIT MEG KELL KÓSTOLNOD, MIELŐTT MEGHALSZ

  Ár:
  9999 Ft

  Az 1001 étel - Amit meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz a legjobb kalauz a világ izgalmas, ínycsiklandozó ízeinek labirintusában.

  A gasztronómiai szakírók, séfek és más szakértők lelkes csapata által megírt könyvben 1001 étvágygerjesztő ételféleség leírását és képeit láthatjuk.

  A világ legjobb élelmiszereinek kézikönyve!

  További információk
 7. 108 FINOMENÁLIS VEGETÁRIÁNUS RECEPT Á LA LAÁRRészletek

  108 FINOMENÁLIS VEGETÁRIÁNUS RECEPT Á LA LAÁR

  Ár:
  1795 Ft

  Különleges szakácskönyvet szeretnénk az olvasók figyelmébe ajánlani.

  A szerző Laár András, a népszerű abszurd humorista és előadóművész, a közismerten elkötelezett vegetáriánus, aki remekül főz is.

  Ez a kötet mindkét arcát egyesíti, hiszen a hús- és tojásmentes ételleírások mellett ismert figurái (Besenyő Pista bácsi, Tompika, Kemenesfalvi bácsi...) is megjelennek néhány recept erejéig.

  A kötetet Laár András szellemes illusztrációi, gasztronómiai témájú versei, írásai és a társszerző, Laár Györgyi rajzai is színesítik. 

  További információk
 8. 123 BOR JÖVŐ NYÁRIGRészletek

  123 BOR JÖVŐ NYÁRIG

  Ár:
  2200 Ft

  BOROKRÓL KÖNNYEDÉN, VICCESEN, ÉRTHETŐEN

  Max2, Smart, Ego, Vip, Pink!, CO2: a 123 borleírás ebbe a 6, jól használható kategóriába van rendezve a kis formátumú „pocket size” kiadványban.

  A borleírások szövegei egyszerre informatív a borvásárlásra készülőknek és szórakoztató azok számára is, akik csak tájékozódni szeretnének a magyar piacon megjelenő magyar és külföldi borokról.

  „De milyen bort vegyek?!” - Válaszd ki Sebestyén segítségével a neked megfelelőt több, mint száz, a magyar piacon kapható tétel közül!

  Biztos, hogy itt megtalálod az igazit, ha maximum 2000 Ft-ig keresel; ha nagy borra vadászol, nem túl drágán; ha különleges borra vágysz, melyet csak kevesen ismernek; ha el szeretnéd kápráztatni környezetedet valami őrületesen nagy darabbal... vagy ha a szín (esetleg a buborék) a gyengéd! Boldog borvadászatot!

  További információk
 9. 160 GRAMMOS SZÉNHIDRÁTDIÉTARészletek

  160 GRAMMOS SZÉNHIDRÁTDIÉTA

  Ár:
  3900 Ft

  FINOM FALATOK, LEMONDÁS NÉLKÜL

  Attól még, hogy vigyázunk az egészségünkre és törekszünk minél változatosabban étkezni még nem kell megtartóztatnunk magunkat a finom falatoktól!

  Vrábel Kriszta szakácskönyve remek példa erre, gyűjteménye csupa változatos, ízletes és nem utolsó sorban egészséges reggelinek, húsételnek, és még desszerteknek is!

  A Nők Lapja Konyha magazinból is ismert gasztroblogger (Dolce Vita blog) receptgyűjteményében alacsony szénhidráttartalmú, de ínycsiklandó ételek sorát találjuk, melyek elkészítése után garantáltam búcsút inthetünk bármilyen rossz diétás emléknek.

  A receptek egyszerűek, gyorsak, változatosak, és mindenki megtalálja köztük a kedvére valót!

  Vrábel Krisztina könyvei

  További információk
 10. 160 GRAMMOS SZÉNHIDRÁTDIÉTA 2. RÉSZRészletek

  160 GRAMMOS SZÉNHIDRÁTDIÉTA 2. RÉSZ

  Ár:
  3900 Ft

  Újabb finomságok, lemondás nélkül

  Cukorbetegség, inzulinrezisztencia vagy akár fogyókúra is lehet az oka annak, ha valakinek 160 grammos diétát írnak elő az orvosok.

  Receptgyűjteményünkben bemutatjuk, hogyan tudjuk az előírt napi 160 gramm szénhidrátbevitelt betartani úgy, hogy az étrendünk lemondások nélküli, ínycsiklandó fogásokból álljon és változatos legyen.

  Egyszerűen elkészíthető fogások pontosan kiszámolt szénhidrát- és kalóriaértékekkel, elkészítési idővel, új receptekkel.

  Vrábel Krisztina könyvei

  További információk
Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Rács  Lista 

1-10-ig Össz.: 333

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5