Kosár - 0 Ft

A bevásárlókosara üres.

Főzés

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Rács  Lista 

1-10-ig Össz.: 198

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. 100% SIKER 100% ÉLVEZET - KÖNNYŰ ÉTELEKRészletek

  100% SIKER 100% ÉLVEZET - KÖNNYŰ ÉTELEK

  Ár:
  1990 Ft
  A világ leghíresebb konyhája a francia - mélyen hagyományos és szüntelenül újító. Ismerjük meg a francia konyha titkait a leghitelesebb forrásból, a Larousse sorozatából, és főzzünk pompás ételeket, mindenki örömére! További információk
 2. 100% SIKER 100% ÉLVEZET - LEVESEKRészletek

  100% SIKER 100% ÉLVEZET - LEVESEK

  Ár:
  1990 Ft
  A világ leghíresebb konyhája a francia - mélyen hagyományos és szüntelenül újító. Ismerjük meg a francia konyha titkait a leghitelesebb forrásból, a Larousse sorozatából, és főzzünk pompás ételeket, mindenki örömére! További információk
 3. 1001 ÉTEL - AMIT MEG KELL KÓSTOLNOD, MIELŐTT MEGHALSZRészletek

  1001 ÉTEL - AMIT MEG KELL KÓSTOLNOD, MIELŐTT MEGHALSZ

  Ár:
  9999 Ft

  Az 1001 étel - Amit meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz a legjobb kalauz a világ izgalmas, ínycsiklandozó ízeinek labirintusában.

  A gasztronómiai szakírók, séfek és más szakértők lelkes csapata által megírt könyvben 1001 étvágygerjesztő ételféleség leírását és képeit láthatjuk.

  A világ legjobb élelmiszereinek kézikönyve!

  További információk
 4. 108 FINOMENÁLIS VEGETÁRIÁNUS RECEPT Á LA LAÁRRészletek

  108 FINOMENÁLIS VEGETÁRIÁNUS RECEPT Á LA LAÁR

  Ár:
  1795 Ft

  Különleges szakácskönyvet szeretnénk az olvasók figyelmébe ajánlani.

  A szerző Laár András, a népszerű abszurd humorista és előadóművész, a közismerten elkötelezett vegetáriánus, aki remekül főz is.

  Ez a kötet mindkét arcát egyesíti, hiszen a hús- és tojásmentes ételleírások mellett ismert figurái (Besenyő Pista bácsi, Tompika, Kemenesfalvi bácsi...) is megjelennek néhány recept erejéig.

  A kötetet Laár András szellemes illusztrációi, gasztronómiai témájú versei, írásai és a társszerző, Laár Györgyi rajzai is színesítik. 

  További információk
 5. 160 GRAMMOS SZÉNHIDRÁTDIÉTARészletek

  160 GRAMMOS SZÉNHIDRÁTDIÉTA

  Ár:
  3900 Ft

  FINOM FALATOK, LEMONDÁS NÉLKÜL

  Attól még, hogy vigyázunk az egészségünkre és törekszünk minél változatosabban étkezni még nem kell megtartóztatnunk magunkat a finom falatoktól!

  Vrábel Kriszta szakácskönyve remek példa erre, gyűjteménye csupa változatos, ízletes és nem utolsó sorban egészséges reggelinek, húsételnek, és még desszerteknek is!

  A Nők Lapja Konyha magazinból is ismert gasztroblogger (Dolce Vita blog) receptgyűjteményében alacsony szénhidráttartalmú, de ínycsiklandó ételek sorát találjuk, melyek elkészítése után garantáltam búcsút inthetünk bármilyen rossz diétás emléknek.

  A receptek egyszerűek, gyorsak, változatosak, és mindenki megtalálja köztük a kedvére valót!

  Vrábel Krisztina könyvei

  További információk
 6. 160 GRAMMOS SZÉNHIDRÁTDIÉTA 2. RÉSZRészletek

  160 GRAMMOS SZÉNHIDRÁTDIÉTA 2. RÉSZ

  Ár:
  3900 Ft

  Újabb finomságok, lemondás nélkül

  Cukorbetegség, inzulinrezisztencia vagy akár fogyókúra is lehet az oka annak, ha valakinek 160 grammos diétát írnak elő az orvosok.

  Receptgyűjteményünkben bemutatjuk, hogyan tudjuk az előírt napi 160 gramm szénhidrátbevitelt betartani úgy, hogy az étrendünk lemondások nélküli, ínycsiklandó fogásokból álljon és változatos legyen.

  Egyszerűen elkészíthető fogások pontosan kiszámolt szénhidrát- és kalóriaértékekkel, elkészítési idővel, új receptekkel.

  Vrábel Krisztina könyvei

  További információk
 7. 20 SÉF - 100 RECEPTRészletek

  20 SÉF - 100 RECEPT

  Ár:
  5900 Ft

  Nem csak ínyenceknek

  20 magyar séf, 100 válogatott recept: egyszerre riportkötet és szakácskönyv.

  Megszokott és ismeretlen alapanyagok, régi és új technológiák, meglepő ízkompozíciók, számtalan profi tipp, ötlet és változat, hogy az ételek otthon is elkészíthetők legyenek.

  Mellette az olykor meglepő és tanulságos életutakon keresztül bepillanthatunk az elmúlt évtized kulináris forrongásaiba, a különböző divatok és irányzatok sokszínűségébe, a csúcsgasztronómia kulisszatitkaiba.

  További információk
 8. 234 OLCSÓ ÉTEL TAKARÉKOS HÁZIASSZONYOKNAKRészletek

  234 OLCSÓ ÉTEL TAKARÉKOS HÁZIASSZONYOKNAK

  Ár:
  2490 Ft

  A 234 OLCSÓ ÉTEL az 500 TIPP című kiadvánnyal együtt egy új irányt nyit a Boook Kiadó könyveinek sorában.

  A könyv a kiadótól megszokott igényes tartalommal, valamint a témához illően egy kisméretű, jól használható kötetben ad ötleteket arra, hogy hogyan főzzünk kis költségvetésből is finoman és változatosan.

  A könyvet tehát haszonnal forgathatják kezdő hobbiszakácsok, de praktikus segítőtársa lehet a gyakorlott háziasszonyoknak is.

  További információk
 9. 500 FINOM FALATRészletek

  500 FINOM FALAT

  Ár:
  2500 Ft

  500 ínycsiklandó étvágygerjesztő falat elronthatatlan receptje.

  Az 500 finom falat világos, könnyen érthető és követhető, ínycsiklandó receptek gyűjteménye, mely praktikus tippekkel szolgál a megfelelő hozzávalók kiválasztásához is.

  További információk
 10. 500 HALÉTELRészletek

  500 HALÉTEL

  Ár:
  2990 Ft

  A legjobb ételek halakból és a tenger gyümölcseiből

  Az 500 halétel mindenféle halból és tenger gyümölcseiből készült fogás friss, izgalmas gyűjteménye a kagylótól a süllőig. Ha főételt, egészséges ebédet vagy koktélsnacket keresünk, minden alkalomra találunk tengeri fogásokat és halakat. E könyvben minden olyan recept benne van, amire halételek és más tenger gyümölcseiből készült étkek készítéséhez szükség lehet.

  További információk
Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Rács  Lista 

1-10-ig Össz.: 198

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5