Kosár - 0 Ft

A bevásárlókosara üres.

AKAROM, MERT MACARON! IGAZI FRANCIA CSEMEGE A SAJÁT KONYHÁDBÓL

Szerző: Jill Colonna

Kiadó: T. Bálint Kiadó
ISBN: 9789638902474

Elérhetőség: Készleten

3740 Ft
A gyönyörű fotók és jobbnál jobb receptek sokaságát rejtő Akarom, mert macaron! című könyvecske szerzője, a skót származású Jill Colonna közel 20 esztendeje Párizsban él. Ez azt jelenti, hogy nem a levegőbe beszél, amikor meggyőződéssel állítja: Te is készíthetsz igazi, párizsi macaront, akár egy született francia hiszen neki már nagyon is sikerült!

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről!

AKAROM, MERT MACARON! IGAZI FRANCIA CSEMEGE A SAJÁT KONYHÁDBÓL

Részletek

Jill így ajánlja a macaront a leendő függőknek:„

”Ha egyszer elkészíted, a rabjává válsz. A macaron elképesztően finom, és egyedülállóan stílusos csemege.
A családod és a barátaid is varázslat alá kerülnek általa: nyújtsd át nekik akár elragadó ajándékként vagy esküvői figyelmességként, lepd meg őket étvágygerjesztő és látványos macaron aperitiffel, amikor vendégül látod őket vacsorára, vagy rukkolj elő vele édes levezetőként az étkezés végén, mintegy megkoronázva azt. Csakhogy nem szükséges egy vagyont kiadnod macaronra, mert igenis el tudod készíteni Te magad!”

Jill lépésről lépésre, érthetően és kiválóan kalauzol végig valamennyi fázison, fanyar humorral osztja meg tapasztalatait olvasóival. Teszi mindezt azért, hogy bárki képessé váljon ezeknek az aprócska, ízekben és színekben tobzódó kis csodáknak az előállítására – akárcsak egy született francia.

  1. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről!

OSSZA MEG A VÉLÉMÉNYÉT MINDENKIVEL!

Írja le saját véleményét!

Ön éppen ezt véleményezi: AKAROM, MERT MACARON! IGAZI FRANCIA CSEMEGE A SAJÁT KONYHÁDBÓL