Kosár - 0 Ft

A bevásárlókosara üres.

Legújabb

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Rács  Lista 

1-10-ig Össz.: 130

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. A MAGYAR GASZTRONÓMIAI ÉS BORÁSZATI IRODALOM BIBLIOGRÁFIÁJA 1695-1950Részletek

  A MAGYAR GASZTRONÓMIAI ÉS BORÁSZATI IRODALOM BIBLIOGRÁFIÁJA 1695-1950

  Ár:
  3900 Ft

  Ez a több évig készült bibliográfia a szerző antikvárius és gyűjtő barátainak köszönhető, mert olyan sokszor noszogatták az összeállítására, hogy végül elkészítette.

  Az összeállításnál az antikváriusi és gyűjtői szempontokat vettem figyelembe, ismerve azok keresési igényeit és szokásait.

  További információk
 2. 123 BOR JÖVŐ NYÁRIGRészletek

  123 BOR JÖVŐ NYÁRIG

  Ár:
  2200 Ft

  BOROKRÓL KÖNNYEDÉN, VICCESEN, ÉRTHETŐEN

  Max2, Smart, Ego, Vip, Pink!, CO2: a 123 borleírás ebbe a 6, jól használható kategóriába van rendezve a kis formátumú „pocket size” kiadványban.

  A borleírások szövegei egyszerre informatív a borvásárlásra készülőknek és szórakoztató azok számára is, akik csak tájékozódni szeretnének a magyar piacon megjelenő magyar és külföldi borokról.

  „De milyen bort vegyek?!” - Válaszd ki Sebestyén segítségével a neked megfelelőt több, mint száz, a magyar piacon kapható tétel közül!

  Biztos, hogy itt megtalálod az igazit, ha maximum 2000 Ft-ig keresel; ha nagy borra vadászol, nem túl drágán; ha különleges borra vágysz, melyet csak kevesen ismernek; ha el szeretnéd kápráztatni környezetedet valami őrületesen nagy darabbal... vagy ha a szín (esetleg a buborék) a gyengéd! Boldog borvadászatot!

  További információk
 3. 160 GRAMMOS SZÉNHIDRÁTDIÉTARészletek

  160 GRAMMOS SZÉNHIDRÁTDIÉTA

  Ár:
  3900 Ft

  FINOM FALATOK, LEMONDÁS NÉLKÜL

  Attól még, hogy vigyázunk az egészségünkre és törekszünk minél változatosabban étkezni még nem kell megtartóztatnunk magunkat a finom falatoktól!

  Vrábel Kriszta szakácskönyve remek példa erre, gyűjteménye csupa változatos, ízletes és nem utolsó sorban egészséges reggelinek, húsételnek, és még desszerteknek is!

  A Nők Lapja Konyha magazinból is ismert gasztroblogger (Dolce Vita blog) receptgyűjteményében alacsony szénhidráttartalmú, de ínycsiklandó ételek sorát találjuk, melyek elkészítése után garantáltam búcsút inthetünk bármilyen rossz diétás emléknek.

  A receptek egyszerűek, gyorsak, változatosak, és mindenki megtalálja köztük a kedvére valót!

  Vrábel Krisztina könyvei

  További információk
 4. 20 SÉF - 100 RECEPTRészletek

  20 SÉF - 100 RECEPT

  Ár:
  5900 Ft

  Nem csak ínyenceknek

  20 magyar séf, 100 válogatott recept: egyszerre riportkötet és szakácskönyv.

  Megszokott és ismeretlen alapanyagok, régi és új technológiák, meglepő ízkompozíciók, számtalan profi tipp, ötlet és változat, hogy az ételek otthon is elkészíthetők legyenek.

  Mellette az olykor meglepő és tanulságos életutakon keresztül bepillanthatunk az elmúlt évtized kulináris forrongásaiba, a különböző divatok és irányzatok sokszínűségébe, a csúcsgasztronómia kulisszatitkaiba.

  További információk
 5. 222 KÖNNYŰ RECEPTRészletek

  222 KÖNNYŰ RECEPT

  Ár:
  6990 Ft

  OLASZ KONYHA

  Az olasz gasztronómia legjavából válogatva 222 gyorsan és könnyedén elkészíthető receptet gyűjtöttünk össze.

  Itália és az olasz ízek szerelmesei saját otthonaikban ízlelhetik meg a gazdag, változatos hagyományos olasz konyha zseniálisan egyszerű, nemzedékről nemzedékre örökített fogásait.

  További információk
 6. 234 OLCSÓ ÉTEL TAKARÉKOS HÁZIASSZONYOKNAKRészletek

  234 OLCSÓ ÉTEL TAKARÉKOS HÁZIASSZONYOKNAK

  Ár:
  2490 Ft

  A 234 OLCSÓ ÉTEL az 500 TIPP című kiadvánnyal együtt egy új irányt nyit a Boook Kiadó könyveinek sorában.

  A könyv a kiadótól megszokott igényes tartalommal, valamint a témához illően egy kisméretű, jól használható kötetben ad ötleteket arra, hogy hogyan főzzünk kis költségvetésből is finoman és változatosan.

  A könyvet tehát haszonnal forgathatják kezdő hobbiszakácsok, de praktikus segítőtársa lehet a gyakorlott háziasszonyoknak is.

  További információk
 7. 50 ÉDESSÉG, AMIT EL KELL KÉSZÍTENEDRészletek

  50 ÉDESSÉG, AMIT EL KELL KÉSZÍTENED

  Ár:
  4990 Ft

  Kárai Dávid az ízHUSZÁR blog alapító szerzője és az ország legnépszerűbb receptoldalának és gasztromagazinjának, a NoSaltynak a főszerkesztője.

  Könyve emblematikus receptek gyűjteménye. Olyan desszerteké, amelyeket legalább egyszer otthon is el kell készíteni - a klasszikusoktól kezdve, mint a zserbó, a mézeskalács vagy a palacsinta, egészen a tökéletes, házi készítésű macaronig vagy az indiai kedvencig, a gulab jamunig.

  További információk
 8. 80 ÉV, 80 RECEPT, 80 TÖRTÉNETRészletek

  80 ÉV, 80 RECEPT, 80 TÖRTÉNET

  Ár:
  3999 Ft

  Bodrogi Gyula mesél.

  Magáról, a családjáról, egykori kollégákról Gobbi Hildától Sinkovics Imréig, a főiskolai évekről, színpadi bakikról, baráti összejövetelektől és persze vadászatokról.

  Minden történet mellé kapunk egy receptet is.

  Mert a Bodrogiak szeretnek enni, de amit még inkább élveznek, az a főzés.

  További információk
 9. A BOROKRÓL KÖNNYEDÉNRészletek

  A BOROKRÓL KÖNNYEDÉN

  Ár:
  3999 Ft

  MINDEN, AMIT A SZŐLŐRŐL ÉS A BORRÓL TUDNI KELL

   

  A borokról könnyedén mindazokhoz szól, akiknek örömet szerez a bor.

  Minden tájékoztatást megad, ami a bor élvezetéhez kell, és amit a borok iránt érdeklődők tudni szeretnének, illetve amire a már haladó borfogyasztók kíváncsiak lehetnek.

  Tartalmazza a legfontosabb tudnivalókat a bor helyes tárolásáról, a különféle szőlőfajták tulajdonságairól, a szőlészet és borászat biológiájáról, valamint a bortermelés trükkjeiről.

  De megtudhatjuk azt is, mik azok a másodlagos és harmadlagos aromák, és mi az a húsz fogalom, amit okvetlenül ismernünk kell ahhoz, hogy megértsük a borszakértőket.

  További információk
 10. A DUKAN-DIÉTARészletek

  A DUKAN-DIÉTA

  Ár:
  3499 Ft

  A legsikeresebb diéta világszerte. 8 millió eladott példány.

  A tartós fogyás titka. Egy francia orvos módszere.

  Dr. Pierre Dukan neve ma már fogalom azok körében, akik fogyni szeretnének.

  A világszerte ismert francia orvos könyvét tíz nyelvre fordították le, több mint hárommillión olvasták el, és tanácsait megfogadva százezreknek sikerült leadniuk fölös kilóikat. Véglegesen.

  További információk
Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Rács  Lista 

1-10-ig Össz.: 130

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5