Kosár - 0 Ft

A bevásárlókosara üres.

Italok

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Rács  Lista 

1-10-ig Össz.: 36

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. 100% SIKER 100% ÉLVEZET - KOKTÉLOKRészletek

  100% SIKER 100% ÉLVEZET - KOKTÉLOK

  Ár:
  1990 Ft
  A Larousse koktélkönyve azoknak, akik nemcsak keverve szeretik. További információk
 2. 123 BOR JÖVŐ NYÁRIGRészletek

  123 BOR JÖVŐ NYÁRIG

  Ár:
  2200 Ft

  BOROKRÓL KÖNNYEDÉN, VICCESEN, ÉRTHETŐEN

  Max2, Smart, Ego, Vip, Pink!, CO2: a 123 borleírás ebbe a 6, jól használható kategóriába van rendezve a kis formátumú „pocket size” kiadványban.

  A borleírások szövegei egyszerre informatív a borvásárlásra készülőknek és szórakoztató azok számára is, akik csak tájékozódni szeretnének a magyar piacon megjelenő magyar és külföldi borokról.

  „De milyen bort vegyek?!” - Válaszd ki Sebestyén segítségével a neked megfelelőt több, mint száz, a magyar piacon kapható tétel közül!

  Biztos, hogy itt megtalálod az igazit, ha maximum 2000 Ft-ig keresel; ha nagy borra vadászol, nem túl drágán; ha különleges borra vágysz, melyet csak kevesen ismernek; ha el szeretnéd kápráztatni környezetedet valami őrületesen nagy darabbal... vagy ha a szín (esetleg a buborék) a gyengéd! Boldog borvadászatot!

  További információk
 3. A BORKÓSTOLÁS - KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAKRészletek

  A BORKÓSTOLÁS - KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK

  Ár:
  3990 Ft
  Pierre Casamayor vezetésével az amatőr kóstoló lépésről lépésre, szemrevételezéssel, szaglással, ízleléssel fedezheti fel a bor összes arcát. További információk
 4. A BOROKRÓLRészletek

  A BOROKRÓL

  Ár:
  6500 Ft

  Sokan szeretnének többféle borral megismerkedni, de talán tartanak attól, hogy egy-egy rossz választás bizony sokba kerülhet.

  Joanna Simon, a többszörösen kitüntetett borszakíró segít abban, hogy nagyobb önbizalommal kísérletezzünk és kedvünkre való borokat találjunk.

  Nélkülözhetetlen információk és praktikus tanácsok borkedvelőknek

  További információk
 5. A BOROKRÓL KÖNNYEDÉNRészletek

  A BOROKRÓL KÖNNYEDÉN

  Ár:
  3999 Ft

  MINDEN, AMIT A SZŐLŐRŐL ÉS A BORRÓL TUDNI KELL

   

  A borokról könnyedén mindazokhoz szól, akiknek örömet szerez a bor.

  Minden tájékoztatást megad, ami a bor élvezetéhez kell, és amit a borok iránt érdeklődők tudni szeretnének, illetve amire a már haladó borfogyasztók kíváncsiak lehetnek.

  Tartalmazza a legfontosabb tudnivalókat a bor helyes tárolásáról, a különféle szőlőfajták tulajdonságairól, a szőlészet és borászat biológiájáról, valamint a bortermelés trükkjeiről.

  De megtudhatjuk azt is, mik azok a másodlagos és harmadlagos aromák, és mi az a húsz fogalom, amit okvetlenül ismernünk kell ahhoz, hogy megértsük a borszakértőket.

  További információk
 6. A KÁVÉ ILLATARészletek

  A KÁVÉ ILLATA

  Ár:
  3800 Ft

  Johanna Berger a férje halálos ágyánál ígéretet tesz, hogy egyedül viszi tovább a családi kávéházat.

  Az asszony számtalan nehézséggel kénytelen szembenézni, de kitartása, a kávé iránt érzett szenvedélye és a zsidó hegedűs, Gabriel Stern segítségével a város legjobb helyévé teszi a Kávémalmot.

  Ezt azonban nem mindenki nézi jó szemmel, Johanna egy gonosz összeesküvés kellős közepében találja magát, az őt leginkább gyűlölő kocsmáros aljas támadások sorát eszeli ki, hogy tönkretegye az asszonyt.

  Az irigykedők bosszúja egészen Velencéig, majd Isztambulig hajszolja.

  További információk
 7. A KÁVÉK KÖLTŐJERészletek

  A KÁVÉK KÖLTŐJE

  Ár:
  3990 Ft

  KALAND, SZERELEM ÉS RENGETEG KÁVÉ

  London, 1896.
  Robert Wallis pénztelen és gondtalan világfi.

  Amikor egyéb bevételi lehetőség híján Samuel Pinker londoni kávénagykereskedő szolgálatába áll, nem sejti, hogy élete egyszer és mindenkorra megváltozik.

  A költői babérokról csak álmodó, de a szavakkal jól bánó fiatalembertől azt várják, hogy Pinker lányával, a szenvedélyes Emilyvel együttműködve fogalmazza meg és kategorizálja a különböző kávék ízeit.

  Ez a váratlan feladat átfogó érzéki, érzelmi és az események alakulása folytán tényleges utazásra indítja hősünket, melynek során a kávék költője a kávé különböző ízei mellett mindenekelőtt önmagát fedezi fel.

  További információk
 8. A KÍNAI TEARészletek

  A KÍNAI TEA

  Ár:
  1980 Ft

  A tea a földi tisztaság szimbóluma.

  A kínaiak felfedezték és megalkották a teát, a tea pedig lassan megváltoztatta a kínaiak életét.

  További információk
 9. A NAGY BORVÁLASZTÓRészletek

  A NAGY BORVÁLASZTÓ

  Ár:
  5500 Ft

  A nagy borválasztó megmutatja, hogy mennyire egyszerű könnyedén és magabiztosan bort választani bármilyen ételhez és alkalomhoz.


  Könyvünk a szakmai zsargont kerülve a 10 borstílusra - üde, könnyed fehérek; élénk, aromás fehérek; aromagazdag, testes fehérek; édes fehérborok; pezsgők; rozék; könnyű, friss vörösek; markáns, közepesen testes vörösek; aromagazdag, testes vörösek; erősített csemegeborok - összpontosítva kalauzolja végig az olvasót a borok világán, a következő témakörök mentén:

  A 10 BORSTÍLUS

  BORVÁSÁRLÁS

  A BOROK SZERVÍROZÁSA ÉS FOGYASZTÁSA

  BEVEZETÉS A BOROK VILÁGÁBA

  ALAPSZABÁLYOK

  További információk
 10. A NAGY KADARKAKÖNYVRészletek

  A NAGY KADARKAKÖNYV

  Ár:
  6980 Ft

  Kedves Olvasó!
  Mielőtt belemélyedsz a könyvbe, tölts egy pohár Kadarkát, gyönyörködj színében, szívd magadba illatát, kóstold meg: kezdődhet a történet!

  További információk
Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Rács  Lista 

1-10-ig Össz.: 36

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4