Kosár - 0 Ft

A bevásárlókosara üres.

A BOROKRÓL

Szerző: Joanna Simon

Kiadó: Gabo/Talentum Kiadó
ISBN: 9789638009388

Elérhetőség: Készleten

6500 Ft

Sokan szeretnének többféle borral megismerkedni, de talán tartanak attól, hogy egy-egy rossz választás bizony sokba kerülhet.

Joanna Simon, a többszörösen kitüntetett borszakíró segít abban, hogy nagyobb önbizalommal kísérletezzünk és kedvünkre való borokat találjunk.


Nélkülözhetetlen információk és praktikus tanácsok borkedvelőknek

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről!

A BOROKRÓL

Részletek

A szerző többszörösen kitüntetett borszakíró, aki biztos kézzel kalauzolja az olvasót a bortípusok, szőlőfajták és borvidékek sokasága között és újszerű gyakorlatias tanácsokkal szolgál borvásárlás, kóstolás, szerrvírozás és tárolás terén is.

Ha például egyik kedvencünk az ausztrál chardonnay, bizonyára ízleni fognak a navarrai fehérborok, a chilei semillon vagy a dél-afrikai chenin blanc.

A több mint 90 szőlőfajtát bemutató könyv részletesen ismerteti a cabernet sauvignon, a riesling és más meghatározó fajták jellegzetes illat- és ízjegyeit, alaposan átgondolt étel-bor párosításokat javasol, sorra veszi a világ főbb borvidékeit, sőt konkrét termelőket is ajánl.

A dűlőket, borászatokat és pincéket bemutató fényképek hűen szemléltetik azt a folyamatot, melynek során a szerény szőlőből valami egészen csodálatos dolog születik, mire az asztalunkra kerül.

  1. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről!

OSSZA MEG A VÉLÉMÉNYÉT MINDENKIVEL!

Írja le saját véleményét!

Ön éppen ezt véleményezi: A BOROKRÓL