Kosár - 0 Ft

A bevásárlókosara üres.

KONYHA, TÜNDÉREK - RECEPTKÖNYV KISGYEREKES SZÜLŐKNEK

Szerző: Demcsák Zsuzsa

Kiadó: Piac&Profit Kiadó Kft.
ISBN: 9789630823401

Elérhetőség: Készleten

2800 Ft

A könyv kilenc fejezetet tartalmaz, fejezetenként nagyjából 9 receptet. Mindegyik gyors, könnyű és a gyerekek ízlésének megfelelő étel és édesség, a szülők számára.

A kilencedik recept egy gyerekfeladat, amit a gyerekek a fotókat követve játszva elkészítenek. Minden recept páros oldalt kap, az egyik oldalon színes fotó az adott ételről, a másik oldalon a recept.

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről!

KONYHA, TÜNDÉREK - RECEPTKÖNYV KISGYEREKES SZÜLŐKNEK

Részletek

„Mindig is imádtam a konyhában sürgölődni, bár ezt inkább lábatlankodásnak nevezném, de addig, amíg a gyerekeim meg nem születtek, nem főztem.
Ám abban a pillanatban, amikor az anyatej után döntenem kellett arról, milyen pépes, majd szilárd ételeket adok nekik, tudtam, hogy csakis saját készítésűeket.

A főzés és a gyerekeim öröme olyan sikerélményt adott, hogy megszállottan gyűjteni kezdtem a recepteket, jártam a piacokat, fedeztem fel újabb és újabb gyerekeknek való ízeket, alapanyagokat és formákat. És ekkor jöttem rá, hogy nincs olyan szakácskönyv, ami igazán nekik és az ő szüleiknek íródott volna.

A babakor után már nem foglalkoznak a gyerekekkel a szakácskönyvek, mintha mindenből ugyanannyit és ugyanolyat kéne adni nekik, mint a felnőtteknek. Pedig nem.

Ahogy nőttek ők, úgy fejlődött az én főzési tudományom is, és ma már a komolyabb konyhatechnikai műveletek sem hoznak zavarba.

És mindezt úgy, hogy dolgozó nőként hétköznapokon nekem is csak fél órám van valamit eléjük varázsolni.”
Demcsák Zsuzsa

  1. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről!

OSSZA MEG A VÉLÉMÉNYÉT MINDENKIVEL!

Írja le saját véleményét!

Ön éppen ezt véleményezi: KONYHA, TÜNDÉREK - RECEPTKÖNYV KISGYEREKES SZÜLŐKNEK