Kosár - 0 Ft

A bevásárlókosara üres.

KILÓFALÓ MESESZAKÁCSKÖNYV - SZÖKÉS ERDŐFALVÁRÓL

Szerző: Szoó Judit

Kiadó: Timp Kiadó
ISBN: 9789639614949

Elérhetőség: Készleten

1990 Ft

Bálint nyuszi és Fratzi mackó kalandjain keresztül a gyerekek megtanulhatják az életmódváltás alapjait, miközben egyszerű, de egészséges ételeket is megtanulnak elkészíteni.

Judit mesébe ágyazva mondja el, mitől fél és mire vágyik egy duci kisgyerek, mindezt úgy, hogy halljuk az erdő fáinak susogását, érezzük a Bálint nyuszi sütötte finomságok illatát, és megértjük, a változtatásra sosincs késő, bármikor, bárhol és bárki képes rá!

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről!

KILÓFALÓ MESESZAKÁCSKÖNYV - SZÖKÉS ERDŐFALVÁRÓL

Részletek

Szoó Judit első meseszakácskönyve 6-10 éves gyermekeknek szól, kizárólag egészséges receptekkel, megismertetve időben a kicsiket az egészséges étkezés alapjaival, alapanyagaival, és természetesen megtanítva őket a legegyszerűbb reggeli- vagy vacsoraételek, illetve édességek elkészítésére.

A fogyni vágyó anyukák újabb életmentő gyors édességek receptjeit tanulhatják el gyerekeik szakácskönyvéből, a hirtelen rájuk törő szénhidrát hiány esetére.

Sok nevetés, de még néhány könnycsepp is elkíséri az olvasót a kis Bálint nyuszi kalandjai között, aki barátságra, hitre és kitartásra tanít bennünket, kicsiket és nagyokat egyaránt.

A könyvben könnyen elkészíthető, cukorbetegség esetén is fogyasztható recepteket is találunk, melyeket egészséges alapanyagokból készíthetünk el.

  1. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről!

OSSZA MEG A VÉLÉMÉNYÉT MINDENKIVEL!

Írja le saját véleményét!

Ön éppen ezt véleményezi: KILÓFALÓ MESESZAKÁCSKÖNYV - SZÖKÉS ERDŐFALVÁRÓL