Kosár - 0 Ft

A bevásárlókosara üres.

123 BOR JÖVŐ NYÁRIG

Szerző: Nagy Sebestyén

Kiadó: Borjour
Borjour1

Elérhetőség: Készleten

2200 Ft

BOROKRÓL KÖNNYEDÉN, VICCESEN, ÉRTHETŐEN

Max2, Smart, Ego, Vip, Pink!, CO2: a 123 borleírás ebbe a 6, jól használható kategóriába van rendezve a kis formátumú „pocket size” kiadványban.

A borleírások szövegei egyszerre informatív a borvásárlásra készülőknek és szórakoztató azok számára is, akik csak tájékozódni szeretnének a magyar piacon megjelenő magyar és külföldi borokról.

„De milyen bort vegyek?!” - Válaszd ki Sebestyén segítségével a neked megfelelőt több, mint száz, a magyar piacon kapható tétel közül!

Biztos, hogy itt megtalálod az igazit, ha maximum 2000 Ft-ig keresel; ha nagy borra vadászol, nem túl drágán; ha különleges borra vágysz, melyet csak kevesen ismernek; ha el szeretnéd kápráztatni környezetedet valami őrületesen nagy darabbal... vagy ha a szín (esetleg a buborék) a gyengéd! Boldog borvadászatot!

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről!

123 BOR JÖVŐ NYÁRIG

Részletek

Egy kis ízelítő a könyvből:

Curva Branco, Douro, Portugália, 2011 IFDT, 2790 Ft Jó, tudom, a neve...
Nem a mamának fogod venni születésnapjára, ez a címkénél eldőlt.

A magyar forgalmazó által méltán terjesztett sztori szerint egyszer egy nő vásárolt belőle náluk a pasijának és azzal a szöveggel adta át, hogy „az egyetlen curva, amit valaha tőlem fogsz kapni”. (Azt nem tudom, hogy együtt fogyasztották-e el.) A lotyó egyébként portugál és komoly műkörmei vannak: egyik szőlőfajtája a malvasia fina, mely igazán pengés savú bort ad – éppen emiatt teszik a fehér portói alapborába is előszeretettel. A másik fajta a gouveio (spanyol területen godello), mely csiszol az összhatáson, de azért ezt – a különben nagyszerű, friss, roppanós fehérbort – azoknak ajánlom, akik szeretik azokat a borokat, melyekre az angol azt mondja: „crispy”.

Nagy Sebestyén
Borszakíró, rádiós műsorvezető, a ruszti WSET Weinakademie hallgatója.
Heti, élő rádiós bormagazinja, a Borjour hét éve hallgatható - jelenleg a 90.9 Jazzyn. Állandó sorozata, a Sebestyén bornaplója, a VinCE magazin egyik legnépszerűbb rovata. A Borjour rendezvények - azaz kötetlen, „sétálós” budapesti borkóstolók - egyik szervezője.

  1. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről!

OSSZA MEG A VÉLÉMÉNYÉT MINDENKIVEL!

Írja le saját véleményét!

Ön éppen ezt véleményezi: 123 BOR JÖVŐ NYÁRIG