Kosár - 0 Ft

A bevásárlókosara üres.

Ételfotó workshop Csigó Zitával

A foglalkozást Csigó Zita tartja, ő a Fahéj valamennyi képének fotósa és stylistja, ezen felül több könyvkiadónak illusztrál folyamatosan könyveket (elsősorban gasztronómiai témában), fotózik magazinoknak, illetve készít reklámképeket cégeknek Magyarországra és külföldre egyaránt. Tanári tapasztalattal is rendelkezik, jelenleg is szaktanár az Európai Levelező Oktatási Központnál. Két tanfolyamot visz: a stylistot és a digitális fotót.

A Fahéj magazin valamennyi fotója Zita kezét és ízlését dicséri.

 

 

A foglalkozásról:

  • gasztrofotózáshoz szükséges elméleti alapok (röviden, lényegretörően)
  • gyakorlati gasztrofotó: trükkök, tippek, melyeket otthon, nem stúdiókörnyezetben is meg tudnak valósítani
  • biztosítanak ételeket, melyeket együtt stylingolnak és fotóznak
  • kielemezik a képeket, módosítják, javítják
  • a képanyagot végül a tanulók megkapják e-mailben vagy dvd-n

 

A stúdió ételfotózásra specializálódott, azaz a műteremből egy kis tálalókonyha nyílik. Emellett több 100 gasztrofotózáshoz szükséges kellékkel rendelkeznek (hátterek, étkészleteket, terítékek, evőeszközök, abroszok, szalvéták stb.).

 

A felszerelés: Canon EOS 1D Mark III – Apple Macintosh számítógéppel és színhelyes monitorral összekötve, tilt shift objektív, szűrők, vakuk, tetősínrendszer, tárgyasztal.

 

Időpont: megbeszélés szerint.

 

Időtartam: kb. 4 óra.

 

Létszám: Igény szerint 1 vagy 2 fő.

 

A workshop ára: 10 000 Ft + Áfa/fő

 

Jelentkezés: email@lumenkiado.com

vagy Facebook – privát üzenet Csigó Zitának

 

Az e-mailben kérjük, jelezzétek, hogy egyedül szeretnétek-e jönni vagy párosan, mi jobb nektek, hétvége vagy hétköznap, délelőtt vagy délután. A jelentkezéstől számított legkorábbi időpont kb. két hét.

 

Helyszín: Budapest, Rákospalota. Autóval a Hősök terétől 10 perc alatt, tömegközlekedéssel a Mexikói úttól és a Bosnyák tértől szintén kb. 10 perc alatt megközelíthető.