Kosár - 0 Ft

A bevásárlókosara üres.

Essencia: Bor és szőlő

Bor és szőlő, Mangalica, a Hal, sok-sok szezonális finomság áll az Essencia őszi kurzusainak középpontjában. „Ősszel három fontos alapanyagot járunk körül, amelyek hitelességét a beszerzési forrásuk és a séfek személye garantálja. A demo konyhai kurzusaink koncepciójának megfelelően először most is elméletileg közelítjük meg az alapanyagokat, alaposan körbejárjuk a tenyésztési/termesztési, tartási és feldolgozási kérdéseket, majd a séfek következnek, akik többféle konyhai technológiát bemutatva készítenek hat-hét fogást.” – írják a főzőiskola ajánlójában.

 

 

A kovász és a kenyér, de az édes sült tészták is helyet kapnak az őszi tanulni-/ elcsábulnivalók között - ahogy bevezetést nyerhetünk a főzés művészetébe is.

Az Essencia ezt írja magáról: „Iskolánk jól átlátható, modern és praktikus, ám teljesen átlagos: nincs benne semmilyen csodamasina, egyetlen olyan eszköz sem, ami az éttermek profi világából érkezett és nem fordulhat elő minden célszerűen felszerelt magyar háztartásban. De ez nem véletlen: célunk, hogy minden nálunk tanult technika, recept, tipp és trükk ugyanolyan jól működjön, könnyedén ismételhető, továbbfejleszthető legyen otthon is.

 

Kurzusonként maximum 14 főt fogadunk, amely garantálja, hogy mindenki kényelmesen elfér a tűzhely mellett, elegendő munkafelülete van, a séffel párhuzamosan dolgozhat, és személyre szabott segítséget kap. Hogyan tanitunk? Egy vagy több alkalomból álló, (3-4 órás) főző- és sütőtanfolyamokon, hétközben és hétvégén, délelőtt, délután vagy este igény szerint; képzett és az oktatásban is gyakorlott szakácsok, cukrászok és dietetikusok részvételével. Recept- és menüközpontúan, mert fontosnak tartjuk, hogy a technikák mellett variációkat, ötleteket, életszerű megoldásokat kínáljunk a hétköznapokra is.”

 

További információ:

Essencia Főzőiskola és Demo Konyha

www.essencia.hu