Kosár - 0 Ft

A bevásárlókosara üres.

BarExpert

Barista és bármixer képzések kezdőknek és profiknak. Tóth Zoltán és Tóth Árpád alapították az iskolát. Összefoglalták nekünk, mi volt a motivációjuk, és kiknek ajánlják az iskolájukat.


"Fiatalon, lelkes amatőrként kezdtünk ismerkedni a szakmával.
Vágytunk a tudásra, az ismeretekre. Imádtuk a tanárainkat, a mentorainkat.


A kávégépek és bárpultok mellett eltöltött évek rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagítottak minket. Elérkeztünk ahhoz a pillanathoz is, amikor azt éreztük, jó lenne átadni másoknak is a megszerzett tudást. Ismét a helyünket kerestük a világban – ezúttal az általunk alapított iskolának!

 Tanfolyamainkon professzionális és hobby szinten nyújtunk bepillantást hallgatóinknak a vendéglátás rejtelmeibe. Minden résztvevőnek lehetőséget biztosítunk önmaga kipróbálására, saját útjának megtalálására.Diákjaink kezébe adjuk a világ íztérképét és segítünk nekik az új, ismeretlen területek felfedezésében.


Hiszünk abban, hogy a minőség hosszú távon megtalálja az útját és igény lesz rá! Hisszük, hogy a jövő generációjára mi is befolyással lehetünk! Gyere el hozzánk, ismerj meg minket és győződj meg minderről személyesen!"


További információ itt:
http://www.barexpert.hu