Kosár - 0 Ft

A bevásárlókosara üres.

Anyu Főz! – Főzőiskola Anyukáknak


 

Az Anyu Főz! egy olyan főzőiskola, amelyik kifejezetten anyukáknak szól. Két „gyakorló” anyuka alapította, akik jól tudják, milyen gondoskodni egy családról. Ezért egészséges, nem drága és gyorsan elkészíthető fogásokat lehet megtanulni az Anyu Főz!-ben.

 

Csordás Anett és Zakál Andrea – így hívják a két anyukát, akik 2012 októberében indították el az Anyu Főz! Főzőiskolát. Hogy miért? Mondják el ők:

 

„Azt valljuk, hogy a család táplálása a nő, az anya feladata. Tudjuk, hogy mi felelünk a férjeink és gyermekeink táplálkozásáért, és a lehető legjobban szeretnénk gondoskodni róluk.

 

 

 

Az elmúlt években megtanultunk vegyszermentes hozzávalókból, tartósítószer nélkül, egészségesen, költséghatékonyan és nem utolsósorban gyorsan főzni. Nehéz volt, mert óriási teher, amikor munka mellett vinni kell a háztartást, és még meg is kell tanulni olyat főzni, hogy minden étkezéskor jót egyen a család...

 

Az Anyu Főz! Főzőiskolát is ezért alapítottuk. Ez az első olyan főzőiskola, amelyiknek az a célja, hogy az édesanyák jobban főzzenek. Mert ha az anyukák finomabbat, egészségesebbet főznek, akkor minden család egészségesebb és boldogabb lesz. És ennél többre nincs is szükség :)”

 

További információ:

Anyu Főz! – Főzőiskola Anyukáknak

www.anyufoz.hu

www.facebook.com/AnyuFoz