Kosár - 0 Ft

A bevásárlókosara üres.

NETBOOK TOK

Szerző:

Kiadó: Presso Design
pressodesign2

Elérhetőség: Készleten

7900 Ft

• A legtöbb kisméretű laptop belefér


• 10 inches és 10.1 inches gépek kényelmesen beleférnek (Eee PC, Aspire ONE stb.)


• Megerősített sarkok a laptop formájának megfelelően


• Alsó rész: csiszolt felületű, meleg tapintású barna matt velúrbőr


• Bélés: puha művelúr, ami tökéletesen megvédi a laptopot


• Párnázás: ütéstompító habszivacs párnázás körben


• Záródás: fa gomb és bőr pánt


• Befogadó méret: 19×26,5×3cm


• Külső méret: 22x28x3cm

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről!

NETBOOK TOK

Részletek

Két fontos megjegyzés:
1. Mivel minden termék más és más zsákból készül, így a rajtuk lévő minta szintén nagy változatosságot mutat. Minden termék azonban úgy készül el, hogy jól nézzen ki.

2. A jutából apró szálak bújnak ki („szöszöl”), ez azonban kb. két hét használat után megszűnik és egy puha, de erős anyaggá válik.

A Presso Design újrafelhasznált kávés zsákokból készít tokot laptopok és iPadek számára, nagy laptop táskát valamint párnát, jegyzetfüzetet és egyéb otthoni termékeket.

A 60‐70 kg‐os zsákokban utazik a zöld kávé a szubtrópusi termőterületekről az európai és észak-­amerikai pörkölő üzemekbe, ahol felnyitják őket, innentől pedig a zsák hulladék lesz, ugyanis újra felhasználni kávé transzportálására gazdaságtalan lenne. A jó hír, hogy ezek a zsákok változatos és remek mintákkal rendelkeznek és mivel erősek és strapabíróak, így remek újrafelhasználási lehetőséget kínálnak.

Mivel a zsákok több tucat különböző mintával kerülnek a Presso Designhoz, így a belőlük készült termékek is igen nagy változatosságot mutatnak, nincs két egyforma laptoptáska vagy párna, mivel véletlenszerűen kerülnek a minták elosztásra. Az üres zsákokat megszitázzák, hogy azokat is fel lehessen használni és stílusos termékek készüljenek belőlük. A juta egy természetes anyag, előállítása még a pamutnál is környezetbarátabb.

A juta növény rostjaiból fonják, rendkívül erős és teljesen természetes anyag. Ezt bőrrel és más természetes anyagokkal kombinálva születnek a Presso Design termékei.

  1. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről!

OSSZA MEG A VÉLÉMÉNYÉT MINDENKIVEL!

Írja le saját véleményét!

Ön éppen ezt véleményezi: NETBOOK TOK