Kosár - 0 Ft

A bevásárlókosara üres.

iPAD TOK

Szerző:

Kiadó: Presso Design
pressodesign1

Elérhetőség: Készleten

7900 Ft

• iPad 1, 2, 3 és az új iPad részére


• Külső rész anyaga: újrafelhasznált juta kávés zsák


• Alsó rész: csiszolt felületű, meleg tapintású barna matt velúrbőr


• Bélés: puha művelúr, ami tökéletsen megvédi az iPad-­et a karcolásoktól


• Párnázás: ütéselnyelő habszivacs párnázás körben


• Záródás: elasztikus gumipánt és fa gomb


• Méret: 20×28 cm

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről!

iPAD TOK

Részletek

Két fontos megjegyzés:
1. Mivel minden termék más és más zsákból készül, így a rajtuk lévő minta szintén nagy változatosságot mutat. Minden termék azonban úgy készül el, hogy jól nézzen ki.

2. A jutából apró szálak bújnak ki („szöszöl”), ez azonban kb. két hét használat után megszűnik és egy puha, de erős anyaggá válik.

A Presso Design újrafelhasznált kávés zsákokból készít tokot laptopok és iPadek számára, nagy laptop táskát valamint párnát, jegyzetfüzetet és egyéb otthoni termékeket.

A 60‐70 kg‐os zsákokban utazik a zöld kávé a szubtrópusi termőterületekről az európai és észak-­amerikai pörkölő üzemekbe, ahol felnyitják őket, innentől pedig a zsák hulladék lesz, ugyanis újra felhasználni kávé transzportálására gazdaságtalan lenne. A jó hír, hogy ezek a zsákok változatos és remek mintákkal rendelkeznek és mivel erősek és strapabíróak, így remek újrafelhasználási lehetőséget kínálnak.

Mivel a zsákok több tucat különböző mintával kerülnek a Presso Designhoz, így a belőlük készült termékek is igen nagy változatosságot mutatnak, nincs két egyforma laptoptáska vagy párna, mivel véletlenszerűen kerülnek a minták elosztásra. Az üres zsákokat megszitázzák, hogy azokat is fel lehessen használni és stílusos termékek készüljenek belőlük.

A juta egy természetes anyag, előállítása még a pamutnál is környezetbarátabb. A juta növény rostjaiból fonják, rendkívül erős és teljesen természetes anyag. Ezt bőrrel és más természetes anyagokkal kombinálva születnek a Presso Design termékei.

  1. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről!

OSSZA MEG A VÉLÉMÉNYÉT MINDENKIVEL!

Írja le saját véleményét!

Ön éppen ezt véleményezi: iPAD TOK